Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Bert Huisjes Volkskrant

Web WNL-baas Bert Huisjes gedraagt zich héél raar Hij neemt geen énkele verantwoordelijkheid na het verschijnen van het rapport over de NPO-werkcultuur. Web De Volkskrant werkt aan een Matthijs van Nieuwkerk-achtig schandaalartikel over Bert Huisjes de opperbaas van de talkshow Op1 Daarom is het onderzoek bij de NPO ook. Web Wat is er in vrédesnaam aan de hand De Volkskrant onthulde het s avonds in een onthullend artikel Opperbobo Bert Huisjes blijkt zich onmogelijk te. Web De NPO veroordeelt de reactie van de raad van toezicht van Omroep WNL op de verhalen van oud-werknemers over het gedrag van hoofdredacteur Bert Huisjes. Web Bert Huisjes zegt dat Gijs van Beuzekom genremanager journalistiek van de NPO hem verzoekt om meer profilering van de omroepen Dat klopt niet aldus Van Beuzekom..



De Volkskrant

Huisjes Sportprijzen - Reclame - Graveerwerk vof Handelsstraat 60b 7772 TR Hardenberg tel 0523 - 27 24 77 mob 06 - 54 34 73 71 infohuisjesnl. Al meer dan 30 jaar het vertrouwde adres voor al uw benodigde sportprijzen Met een ruim assortiment sportprijzen zoals sportbekers standaardjes. De Raad van Bestuur van de NPO is geschrokken van berichtgeving over de angstcultuur bij WNL Die zou zijn ontstaan door gedrag van WNL. Huisjes Sportprijzen - Reclame - Graveerwerk vof Handelsstraat 60b 7772 TR Hardenberg tel 0523 - 27 24 77 mob 06 - 54 34 73 71 infohuisjesnl. Er heerst al jaren een angstcultuur bij NPO-omroep WNL vooral vanwege het gedrag van omroepbaas Bert Huisjes..


Web Hoofdredacteur Bert Huisjes wilde WNL als journalistieke omroep verder versterken en haalde onder meer Sven Kockelmann Fidan Ekiz en Thomas. Web Er heerst al jaren een angstcultuur bij omroep WNL bekend van Goedemorgen Nederland en Op1 die met name wordt veroorzaakt door. Web Bert Huisjes is vanaf het prille begin juli 2011 hoofdredacteur van Wij Nederland zoals de omroep zichzelf tegenwoordig noemt of de omroep. Web achtergrond Profiel Met omroep WNL heeft directeur-hoofdredacteur Bert Huisjes in korte tijd opvallend veel zendtijd en invloed..



De Volkskrant

Web Medewerkers van WNL zijn donderdagmiddag in Hilversum bijeen gekomen om te praten over de losgebarsten kritiek op omroepdirecteur Bert Huisjes. Web Het is nodig dat omroep WNL verbetert Dat bevestigt Bert Huisjes 56 aan het ANP na een artikel van het AD over vermeend wangedrag door hem. Er heerst al jaren een angstcultuur bij NPO-omroep WNL vooral vanwege het gedrag van omroepbaas Bert Huisjes Dat schrijft het AD woensdag op basis van. Web Profiel Met omroep WNL heeft directeur-hoofdredacteur Bert Huisjes in korte tijd opvallend veel zendtijd en invloed weten te vergaren. Het televisieprogramma Goedemorgen Nederland van Omroep WNL trapte donderdag af met het nieuws over WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes..


Comments